tirsdag 10. november 2009

Cafe Roma

Roma på Ryesplass



Cafe di Roma ligger kanskje litt i skyggen av storebror villa Paradisio, men serverer vel så god – om ikke bedre – pizza. Denne er epic god!

Sjappa med den rosa fasaden ligger noen titalls meter fra det sørvestre hjørnet av Olaf Ryes plass, og gir ikke umiddelbart inntrykk av å være en pizzarestaurant. Pizzaen er av ekte , italiensk type, med nærmest perfekt bunn (svært tynn og sprø). Tomatsausen er også spesielt god, med mye smak. Pluss for variert meny med eksotiske smaks-varianter. Favoritter er den med pepperoni, hvitløk - gir tomatsausen en ny dimensjon av smak - , bacon og chili, samt den med pestokylling/marinert biff (half n’half). Serverer også diverse innbakte varianter, men personlig syntes jeg ikke disse pirrer smaksløkene på samme måte som de ”åpne” variantene. Alltid mye mindre folk enn hos konkurrent Paradisio, så her får du pizzaen kjapt og nesten alltid et sted å sitte. Skulle det mot formodning være fullt kan du velge ”ta med” varianten og kose deg med pizzaen i en av områdets mange parker.

Tilleggsinfo: Koselig sted! Smud kaffe og sjokoladekake hvis du er like glad i kake som pizza (noe vi på pizzabloggen er).

Pizzatype: Italiensk.
Prisklasse: Middels: porsjonspizza til 120-140 kroner.
Restauranttype: Restaurant/Cafè
Beliggenhet: Hippeste Løkka! Sofienbergsgata 6.
Karakter: 9/10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar